RIGO συστήματα βαφής

PMR βάση πλάτης

Ανατομική στήριξη για τη μεταφορά στον ώμο  με δοχείο 6λτ και πιστόλι βαφής MAF1 που συνδέεται με τη τουρμπίνα και το δοχείο των 6λτ. Ειδική μεταλλική βάση που προσαρμόζει εύκολα σε κάθε πλάτη με ανατομικούς ιμάντες. Στη μεταλλική βάση με τουρμπίνα TMR80. Εύκολο και πρακτικό σύστημα βαφής που προσαρμόζει σε όλες τις τουρμπίνες RIGO. Κατάλληλο για την οικοδομή για εξωτερική αλλά και εσωτερική βαφή ,ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές κ.α . Το δοχείο είναι κατάλληλο για χρώματα νερού.

Trolley TSV system

Βάψτε εύκολα και πρακτικά με το σύστημα TSV της εταιρείας RIGO. Με τη μοναδική καινοτομία της εταιρείας και σε συνδυασμό με τα προϊόντα της RIGO καταφέραμε να υλοποιήσουμε το TSV σύστημα. Βάση TLY1K που προσαρμόζεται σε όλες τις τουρμπίνες RIGO με πιστόλι ASV και δοχείο 6 λίτρων.

Ένα μοναδικό σύστημα βαφής σχεδιασμένο αποκλειστικά από την εταιρεία μας !!

KOMBI

Με την βοήθεια του  Kombi ο ψεκασμός γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Το δοχείο χωρητικότητας 12 λίτρων που διαθέτει σας επιτρέπει να εργάζεστε συνεχόμενα δίχως πολλές παύσεις για την τροφοδοσία του υλικού στο δοχείο. Παρέχει τροχούς, βάση στήριξης και ιμάντα ώμου.

Η ευελιξία, η εύκολη μεταφορά, η απλότητα και η λειτουργικότητα είναι κάποια από τα πλεονεκτήματά του. 
Με μεγάλη απόδοση και αξεπέραστη ευελιξία, το KOMBI σας επιτρέπει να ψεκάσετε ό, τι θελήσετε  είτε σε κάθετες επιφάνειες είτε σε οριζόντιες (τοίχους, οροφές και δάπεδα).
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προϊόντα με βάση το νερό ή διαλύτη σε ποικίλες κατηγορίες βαφής, όπως ξυλουργικές εργασίες, ναυτιλία, κατασκευές κ.λπ.

CT-9 & CT-18

Μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε επαγγελματική ανάγκη , ένω είναι βέβαιο ότι είστε εξοπλισμένοι με τον καλύτερο εξοπλισμό για μικρές και μεγάλες εφαρμογές. 

ΜοντέλοCT-9 με TMR180ECT-18 με TMR180E
Παροχή ρεύματος 230 Vca, 50 Hz 230 Vca, 50 Hz 
Συνολική ισχύς  2.000 W2.000 W 
Μέγιστη πίεση δοχείου3.9 bar3.9 bar
Παροχή αέρα TMR180E1.100-2.500 l/min1.100-2.500 l/min
Πίεση αέρα TMR180E **0,10/0,44 bar (1,45/6,38 psi)**0,10/0,44 bar (1,45/6,38 psi)
Χωρητικότητα δοχείου9 lt18lt
Θερμοκρασία χρήσηςDa -10°C a + 40°CDa -10°C a + 40°C
Λάστιχο αέρα Flex7mt7mt
Σπείρωμα λάστιχου 3/8 7mt7mt
Βάρος25 kg empty 27 kg empty
Διαστάσεις660x390x1030 mm660x390x1030 mm

Υψηλές επιδόσεις σε μικρό όγκο

Μεταφορά : ελαφρύ και συμπαγές, μπορεί να τοποθετηθεί παντού

 

Αποτελεσματικό: μπορεί να χρησιμοποιήσει μεγάλη γκάμα χρωμάτων

 

Επαγγελματικό : κατάλληλο για μικρές και μεγάλες εργασίες

 

Καινοτόμο: συνδυάζει επιδόσεις υψηλής ποιότητας με τον τέλειο φινίρισμα που εγγυάται το σύστημα HVLP.

 

Με μια νέα και καινοτόμο γκάμα εξοπλισμού, η Rigo επέστρεψε σε ηγετικό ρόλο στον τομέα του ψεκασμού σε μεσαίες και μεγάλες επιφάνειες με υψηλής ποιότητας επαγγελματικά μηχανήματα που προορίζονται να γίνουν ένα νέο πρότυπο αναφοράς για τους επαγγελματίες. Το νέο C.T. συνδυάζει το καλύτερο από αυτούς τους δύο κόσμους, δύο διαφορετικά συστήματα εφαρμογής που ακόμη και αν είναι αντιθετικά σε αυτό το νέο μηχάνημα έχουν βρει το ιδανικό σημείο συνάντησης.

Το νέο C.T. προσφέρει μια δεξαμενή προϊόντος κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 9 ή / και 18Lt ανάλογα με την έκδοση, με ένα εύκολο σύστημα τροφοδοσίας του δοχείου, την απόλυτη ποιότητα όσον αφορά την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό μικρό αεροσυμπιεστή με μανόμετρο, ειδικό λάστιχο υλικού τόσο για βερνίκια / σμάλτα όσο και για χρώματα νερού.

 

Ένα ειδικό, μοντέρνο πιστόλι ψεκασμού με μια ανανεωμένη ιδέα ψεκασμού (στάση αέρα) επιτρέπει τη ρύθμιση του αέρα και του προϊόντος ψεκασμού ανεξάρτητα. Είναι πλήρης με έναν ισχυρό και επαρκή στρόβιλο TMR180E εξοπλισμένο με τον ηλεκτρονικό κανονισμό και το τηλεχειριστήριο που προορίζονται για νεφελοποίηση του προϊόντος για εφαρμογή από το σύστημα HVLP.

 

Το καινοτόμο οικονομικό σύστημα ESR

 

Βασισμένο στο σύστημα CT εμείς προσφέρουμε μια εναλλακτική οικονομική λύση στον επαγγελματία. Γιατί ; Γιατί μπορούμε !

 

Επιλέγετε :

 

1. Το δοχείο σας (2, 9, 18 λίτρων )

 

2. Τουρμπίνα RIGO (TMR80, TMR140, TMR180E )

 

3. Πιστόλι ASV ή ACT

 

4. Μήκος λάστιχο υλικού - αέρα

 

* προσαρμόζει και σε άλλες τουρμπίνες της παγκόσμιας αγοράς.

Τι είναι το HVLP ;

  • Είναι ένα οικολογικό σύστημα βαφής που παρέχει υψηλό όγκο αέρα σε χαμηλή πίεση (High Volume Low Pressure). Η πίεση ανάλογα τη τουρμπίνα κυμαίνεται από 0,1 έως 0,5 bar. Ο ρυθμός ροής του αέρα μπορεί να ρυθμίζεται από πολύ χαμηλή έως πολύ υψηλή ταχύτητα. Βάφετε εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Η κατανάλωση των υλικών σας μειώνεται λόγω του ελάχιστου υπερψεκασμού (νέφος) -80%. Ο αέρας που παράγεται από την τουρμπίνα δεν χρειάζεται υδατοπαγίδα γιατί είναι πάντα ξηρός, θερμός και χωρίς υγρασία σε αντίθεση με τον αέρα που παράγει το κομπρεσέρ αέρος. Τ χρώμα στεγνώνει πιο γρήγορα και απλώνεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια. Ιδανικό για όλα τα είδη χρωμάτων νερού ή διαλύτη.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.