STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)

STAR 3001S (LP)

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
9.353,32 €
με ΦΠΑ

Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο και εύκολο στη χρήση εξαιτίας της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει . Η επαναστατική ηλεκτροστατική βαφή που διαθέτει το Spray Gun STAR 3001 είναι κατασκευασμένη με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήσης για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης.

Περιγραφή

Σύστημα ηλεκτροστατικής βαφής STAR 3001S για υλικά διαλύτου με σύνδεση αντλίας χαμηλής πίεσης

“ Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο και εύκολο στη χρήση εξαιτίας της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει . Η επαναστατική ηλεκτροστατική βαφή που διαθέτει το Spray Gun STAR 3001 είναι κατασκευασμένη με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήσης για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης. "


Τα πιστόλια Larius ηλεκτροστατικής βαφής με βάση το διαλύτη είναι σε θέση να εφαρμόζουν με ομοιόμορφο τρόπο πάνω στην επιφάνεια χωρίς να στάζει το υλικό και με ελάχιστη πάχνη (υπερψεκασμό) .


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Οικονομία υλικών

- Δραστική μείωση του χρόνου εργασίας και του κόστους

- Βελτίωση της ποιότητας της βαφής


Η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χειροκίνητο ή αυτόματο πιστόλι 3001, που τροφοδοτείται από την ηλεκτροστατική γεννήτρια με ένα καλώδιο χαμηλής τάσης.

Ο πολλαπλασιαστής τάσης είναι μέσα στο πιστόλι. Είναι δυνατή η αποθήκευση 3 προγραμμάτων βαφής, επιλέγοντας απευθείας από το πιστόλι ψεκασμού.


Γενικό βίντεο όλων των μοντέλων STAR 3001

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΒΑΦΗΣ

Τάση Εισόδου: 12Vca

Συχνότητα Εισόδου: 33Khz

Ρεύμα Εισόδου: 1.5 Amp. Max

Ονομαστική Τάση Εξόδου: 0 - 75 KV cc

Πολικότητα: Αρνητική

Ονομαστικό Ρεύμα: 150 μA

Ρεύμα Βραχυκύκλωσης: 200 μA

Μήκος Καλωδίου Γεννήτριας/Πιστολιού: 7.5m

Βάρος Πιστολιού: 800gr

Μήκος Πιστολιού: 280mm


Ακροφύσιο - Ψεκασμός:  επίπεδος ή στρογγυλός

Νούμερα ακροφύσιων: 1,1mm - 1,3mm - 1,5mm

 

Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με ένα πάνελ αφής για την καταγραφή της τάσης και την διατήρηση των βασικών παραμέτρων της ηλεκτροστατικής επίδρασης. Ένας ανιχνευτής συνδέεται με τη γεννήτρια για να επαληθεύσει την ειδική αντίσταση του προϊόντος.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ

Ονομαστικό Ρεύμα: 1.5 Amp. Max

Τάση Τροφοδοσίας: 85-265 Vca-50/60 Hz 

Μήκος Καλωδίου Παροχής: 2m

Πιστοποίηση Προστασίας: IP 64

Τάση Εξόδου: 12 VacΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 3001 STAR

- Εξοπλισμένο με ένα ανιχνευτή για να ελέγχει την αντίσταση του χρώματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια βέλτιστη ηλεκτροστατική περιέλιξη.

- Εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό του λόγω του χαμηλού βάρους και της εργονομίας της λαβής που μπορεί να προσαρμόσει σε κάθε χέρι εξαιτίας της ρυθμιζόμενης σκανδάλης και χειρολαβής.

- Κατασκευασμένο με ένα ειδικό τεχνικό αποτέλεσμα της εκτεταμένης έρευνας για να παρέχει ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια αγορά.

- Τα εσωτερικά μέρη του πιστολιού αποτελούνται εξ ολοκλήρου από υλικά τελευταίας γενιάς, χημικώς αδρανή προς διαλύτες, λάδια και χρώματα. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη αντίσταση που προσφέρεται μέχρι σήμερα από την εταιρεία ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

- Ρυθμιζόμενη οθόνη πάνω στο πιστόλι για την επιλογή των παραμέτρων της τάσης λειτουργίας που έχουν καθοριστεί από τον χειριστή για την ηλεκτρική γεννήτρια. Είναι επίσης δυνατή η αποθήκευση ενός, δύο ή τριών διαφορετικών προγραμμάτων συνθηκών εργασίας για το ίδιο είδος βαφής.

- Η συντήρηση, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση είναι πολύ απλή διότι το σύστημα αποτελείται από δύο μονάδες: λαβή και αφαιρούμενη πρόσοψη. Όλα αυτά χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων.

- Το STAR 3001S σας επιτρέπει να βάψετε υλικά με βάση το νερό και με βάση διαλύτου, αλλάζοντας μόνο το μπροστινό μέρος. Διαθέτει μονωτικό πλαίσιο για να αλλάξετε το χρώμα με βάση διαλύτου σε χρώμα με βάση νερού.

- Το STAR 3001S είναι εξοπλισμένο με δύο πλευρικές εξόδους ανθεκτικού υλικού, Διαθέτει εξωτερικά την φόρτιση του νεροδιαλύτου χρώματος, εμποδίζοντας έτσι την "αναπήδηση" του υλικού κατά τη βαφή. Αυτό σημαίνει χαμηλότερο κόστος που σχετίζεται με την παρασκευή της υψηλής μόνωσης του κουτιού, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον χρήστη.

 

Πίνακας Λειτουργίας STAR 3001S (κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση)

 

 

Φυλλάδιο Τεχνικών προδιαγραφών

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Αντικείμενο

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.