Ρ31L 2:1 αντλία μεταφοράς υγρών

Ρ31L 2:1 αντλία μεταφοράς υγρών

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
1.178,00 €
με ΦΠΑ

Η Αντλία Ρ31L 2:1 με μακρύ έμβολο 1 μέτρου και διάμετρο 35mm είναι κατάλληλη για μεταφορά ή μετάγγιση υλικών από βαρέλι 200 λίτρων. Κατάλληλη και για μηχανήματα πολυουρίας & αφρού.

Περιγραφή

Η Αντλία Ρ31L 2:1 με μακρύ έμβολο 1 μέτρου και διάμετρο 35mm είναι κατάλληλη για μεταφορά ή μετάγγιση υλικών από βαρέλι 200 λίτρων. Κατάλληλη και για μηχανήματα πολυουρίας & αφρού.

Ρ31L 2:1 αντλία μεταφοράς υγρών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ακτίνα2:1
Μέγιστη ροή υλικού10 L/Λεπτό
Παροχή αέρα3-12 bar
c.c Κύκλοι100
Πληροφορίες

Η Αντλία Ρ31L 2:1 με μακρύ έμβολο 1 μέτρου και διάμετρο 35mm είναι κατάλληλη για μεταφορά ή μετάγγιση υλικών από βαρέλι 200 λίτρων.

Κατάλληλη και για μηχανήματα πολυουρίας & αφρού (POLY - ISO)

Οι πνευματικές - πνευμονικές αντλίες μεταφοράς υλικών με κινητήρα πεπιεσμένου αέρα που κινεί το έμβολο κάθετα από πάνω προς τα
κάτω και αντίστροφα. Το προϊόν αναρροφάται από το κάτω αντλίας και μεταφέρονται προς την έξοδο.
Η δομή της "μονάδας άντλησης» (βαλβίδα αναρρόφησης, αντλία εμβόλου, φλάντζες σφραγίδα υλικό) επιτρέπει την παροχή των
υλικό, όταν το έμβολο είναι στην αύξουσα ή φθίνουσα φάση και σχετικά με τον αριθμό των κύκλων που ολοκληρώνει (ο κύκλος είναι η πλήρης διαδρομή του εμβόλου και στις δύο κατευθύνσεις).
 

*Όλες οι αντλίες μεταφοράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αντλίες βαφής με τη προσαρμογή του κατάλληλου κιτ με πιστόλι και λάστιχο βαφής


*Το μέγεθος του εμβόλου είναι σε 2 μεγέθη - Μεγάλο & Μικρό - ανάλογα τη χρήση .Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας !!


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΛΙΚΩΝ

- Λειτουργεί με αέρα

- Εξαιρετική αντίσταση σε τριβή και διάβρωση

- Ρύθμιση παροχής υλικού

- Μεταφορά υλικών πολύ υψηλού ιξώδους

- Εύκολες στη χρήση

- Έχει την iκανότητα να διαχειρίζεται τις εφαρμογές που πηγαίνουν από το πέρασμα των διαβρωτικών υγρών με εκείνη των υγρών καθαρισμού. H σταθερή ισορροπία σε ένα ευρύ φάσμα του   ιξώδους μειώνουν την πτώση της πίεσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής - παροχής του υλικού.

ΥΛΙΚΑ: Χρώματα νερού και διαλύτου, Θιξοτροπικά, Ελαστομερή, Εποξειδικά, Μη λειαντικά, Πυράντοχα, Ρητίνες, Κόλλες, Σιλικόνες, Γράσο, Λιπαντικά, Λάδια, Βενζίνη, Σφραγιστικά, Σιλικόνης, Μελάνια, Στόκοι, Κόλλες, Λιπαντικά, Χρώματα, Ρητίνη, Διαλυτικά και γενικά υλικά με χαμηλό έως και πολύ υψηλό ιξώδες.

Επιλέξτε αν θέλετε την απλή ή την ανοξείδωτη έκδοση της Ρ33.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Αντικείμενο

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.