STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)

STAR 3001S (HP)

There are not enough products in stock
€9,353.32
Tax included

Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο, εύκολο στη χρήση χάρης στη προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει . Η επαναστατική ηλεκτροστατική βαφής που διαθέτει το Spray Gun STAR 3001 είναι κατασκευασμένο με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης.

Description

Σύστημα ηλεκτροστατικής βαφής STAR 3001S για υλικά διαλύτου με συνδεση αντλίας χαμηλής πίεσης

“ Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο, εύκολο στη χρήση χάρης στη προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει . Η επαναστατική ηλεκτροστατική βαφής που διαθέτει το Spray Gun STAR 3001 είναι κατασκευασμένο με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης. "


Τα πιστόλια Larius ηλεκτροστατικής βαφής με βάση το διαλύτη είναι σε θέση να εφαρμόζουν με ομοιόμορφο τρόπο πάνω στην επιφάνεια χωρίς να στάζει το υλικό και με ελάχιστη πάχη ( υπερψεκασμό) .


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Οικονομία υλικών

- Δραστική μείωση του χρόνου εργασίας και του κόστους

- Βελτίωση της ποιότητας της βαφής


Η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χειροκίνητο ή αυτόματο πιστόλι 3001, που τροφοδοτείται από την ηλεκτροστατική γεννήτρια με ένα καλώδιο χαμηλής τάσης.

Ο πολλαπλασιαστής τάσης είναι μέσα στο πιστόλι. Είναι δυνατή η αποθήκευση 3 προγραμμάτων βαφής επιλέγοντας απευθείας από το πιστόλι ψεκασμού.


Γενικό βίντεο όλων των μοντέλων STAR 3001

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΒΑΦΗΣ

Ονομαστική τάση 0-75 KV c.c

Ονομαστικό ρεύμα 150 μΑ

πολικότητα αρνητικό

Ρεύμα βραχυκυκλώματος 200μΑ

Τάση εισόδου 12 V c.a

Ρεύμα εισόδου 1,5 amp.max

Συχνότητα εισόδου 33 Khz

Μέγιστη τάση εξόδου 90 Kv

Η μέγιστη πίεση εξόδου 200 bar

Μέγιστο βάρος του εγχειριδίου πιστόλια ψεκασμού 750 g

Υλικά Με βαση το διαλύτη

Ακροφύσιο - Ψεκασμός επίπεδος ή στρογγυλός

Νούμερα ακροφύσιων 1,1mm - 1,3mm - 1,5mmΗ γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με ένα πάνελ αφής για την καταγραφή της τάσης και διατήρηση των των βασικών παραμέτρων της ηλεκτροστατική επίδραση. Ένας ανιχνευτής συνδέεται με τη γεννήτρια να επαληθεύσει την ειδική αντίσταση του προϊόντος.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ

Ονομαστικό ρεύμα 1,5 Amp.max

Τάση τροφοδοσίας 85-265 Hz Vca-50/60

Μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας 2 m

Βαθμός προστασίας IP 64

Τάση εξόδου 12 Vca

γεννήτριαςΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 3001 STAR

- Εξοπλισμένο με ένα ανιχνευτή για να ελέγξει την αντίσταση του χρώματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια βέλτιστη ηλεκτροστατική περιέλιξη.

- Εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό του λόγω του χαμηλού βάρους και την εργονομία της λαβής που μπορεί να προσαρμόσει σε κάθε χέρι λόγο της ρυθμιζόμενης σκανδάλης και χειρολαβής

- Κατασκευασμένο με ένα ειδικό τεχνικό αποτέλεσμα της εκτεταμένης έρευνας για να παρέχει ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια αγορά.

- Τα εσωτερικά μέρη του πιστολιού αποτελούνται εξ ολοκλήρου από υλικά τελευταίας γενιάς, χημικώς αδρανή προς διαλύτες, λάδια και χρώματα. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη αντίσταση που προσφέρονται μέχρι σήμερα από μια εταιρεία ώστε να εξασφαλιστεί τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

- Ρυθμιζόμενη οθόνη πάνω στο πιστόλι για την επιλογή των παραμέτρων της τάση λειτουργίας που έχουν καθοριστεί από τον χειριστή για την ηλεκτρική γεννήτρια. Είναι επίσης δυνατή η αποθηκεύσετε μέχρι τρία διαφορετικά προγράμματα των συνθηκών εργασίας για το ίδιο είδος της βαφής.

- Η συντήρηση, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση είναι πολύ απλή διότι το σύστημα αποτελείται από δύο μονάδες, τη λαβή και την αφαιρούμενη πρόσοψη. Όλα αυτά χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων.

- Το STAR 3001S σας επιτρέπει να βάψετε υλικά με βάση το νερό και με βάση διαλύτου αλλάζοντας μόνο το μπροστινό μέρος Μονωτικό πλαίσιο για να αλλάξετε το χρώμα από διαλύτη με βάση το νερό με βάση το χρώμα δεν είναι απαραίτητη.

- Το STAR 3001S είναι εξοπλισμένο με δύο πλευρικές εξόδους, σε ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, το οποίο φέρει εξωτερικά την φόρτιση του νερόδιάλυτου χρώματος, εμποδίζοντας έτσι την "αναπήδηση" του υλικού κατά τη βαφή. Αυτό σημαίνει χαμηλότερο κόστος που σχετίζονται με την παρασκευή της υψηλής μόνωσης του κουτιού, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον χρήστη.

Πίνακας Λειτουργίας STAR 3001S (κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση)

Φυλλάδιο Τεχνικών προδιαγραφών

Product Details

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

By continuing to use the website, you agree to the use of cookies.