STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)
STAR 3001S (LP)

STAR 3001S (HP)

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
9.353,32 €
με ΦΠΑ

Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο και εύκολο στη χρήση εξαιτίας της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει . Η επαναστατική υγρή ηλεκτροστατική βαφή που διαθέτει το STAR 3001 είναι κατασκευασμένη με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήσης για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης.

Περιγραφή

Σύστημα ηλεκτροστατικής βαφής STAR 3001S για υλικά διαλύτου airless

“ Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής. Τέλεια ισορροπημένο και εύκολο στη χρήση, προηγμένης με τρια προγράμματα . Η επαναστατική ηλεκτροστατική βαφής που διαθέτει το STAR 3001 είναι κατασκευασμένη με το πλεονέκτημα να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας, την ικανότητα επικάλυψης και την ευκολία χρήσης για ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίστρωσης. "

 

 

Τα πιστόλια Larius ηλεκτροστατικής βαφής με βάση το διαλύτη είναι σε θέση να εφαρμόζουν με ομοιόμορφο τρόπο πάνω στην επιφάνεια χωρίς να στάζει το υλικό και με ελάχιστη πάχνη (υπερψεκασμό) και να καλύπτει περιμετρικά την επιφάνεια που βάφουμε.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Οικονομία υλικών

- Δραστική μείωση του χρόνου εργασίας και του κόστους

- Βελτίωση της ποιότητας της βαφής

- Μεγαλύτερη μηχανική αντοχή του υλικού


Ο πολλαπλασιαστής τάσης είναι μέσα στο πιστόλι. Είναι δυνατή η αποθήκευση 3 προγραμμάτων βαφής, επιλέγοντας απευθείας από το πιστόλι ψεκασμού.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΒΑΦΗΣ


Τάση Εισόδου: 12Vca

Συχνότητα Εισόδου: 33Khz

Ρεύμα Εισόδου: 1.5 Amp. Max

Ονομαστική Τάση Εξόδου: 0 - 75 KV cc

Πολικότητα: Αρνητική

Ονομαστικό Ρεύμα: 150 μA

Ρεύμα Βραχυκύκλωσης: 200 μA

Μήκος Καλωδίου Γεννήτριας/Πιστολιού: 7.5m

Μήκος Πιστολιού: 280mm

Μέγιστη πίεση εξόδου: 200 bar

Μέγιστο βάρος του πιστολιού ψεκασμού: 750 g

 

Υλικά  με βάση το διαλύτη
 
Ακροφύσιο - Ψεκασμός:  επίπεδος ή στρογγυλός

Νούμερα ακροφύσιων: 1,1mm - 1,3mm - 1,5mmΗ γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με ένα πάνελ αφής για την καταγραφή της τάσης και την διατήρηση των βασικών παραμέτρων της ηλεκτροστατικής επίδρασης. Ένας ανιχνευτής συνδέεται με τη γεννήτρια ώστε να επαληθεύσει την ειδική αντίσταση του προϊόντος.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ

Ονομαστικό Ρεύμα: 1.5 Amp. Max

Τάση Τροφοδοσίας: 85-265 Vca-50/60 Hz 

Μήκος Καλωδίου Παροχής: 2m

Πιστοποίηση Προστασίας: IP 64

Τάση Εξόδου: 12 Vac

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 3001S STAR

- Εξοπλισμένο με ένα ανιχνευτή για να ελέγχει την αντίσταση του χρώματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί τη βέλτιστη ηλεκτροστατική κάλυψη.

- Εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό του, λόγω του χαμηλού βάρους και της εργονομικής λαβής που μπορεί να προσαρμόσει σε κάθε χέρι εξαιτίας της ρυθμιζόμενης σκανδάλης και της χειρολαβής του.

- Κατασκευασμένο απο το εξειδικευμένο προσωπικό με τη μεγάλυ τεχνογνωσία της εταιρεία Larius με πάνω από 45 χρόνια έρευνας για να παρέχει ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια αγορά.

- Τα εσωτερικά μέρη του πιστολιού αποτελούνται εξ ολοκλήρου από υλικά τελευταίας γενιάς, χημικώς αδρανή προς διαλύτες, λάδια και χρώματα. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη αντίσταση που προσφέρεται μέχρι σήμερα από την εταιρεία μας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση.

- Ρυθμιζόμενη οθόνη τριών προγραμμάτων πάνω στο πιστόλι για την επιλογή των παραμέτρων της τάσης λειτουργίας από τον χειριστή σε σύνδεση με την ηλεκτρική γεννήτρια.

- Η συντήρηση, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση είναι πολύ απλή διότι το σύστημα αποτελείται από δύο μονάδες: λαβή και αφαιρούμενη πρόσοψη. Όλα αυτά χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων.

- Το STAR 3001S σας επιτρέπει να βάψετε υλικά με βάση το νερό ή με βάση διαλύτου, αλλάζοντας μόνο το μπροστινό μέρος. Επιπλέον, διαθέτει μονωτικό πλαίσιο για να αλλάξετε το χρώμα με βάση διαλύτου σε χρώμα με βάση νερού.


Πίνακας Λειτουργίας STAR 3001S 

 

 

Φυλλάδιο Τεχνικών προδιαγραφών

Λεπτομέρειες προϊόντος

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.