Βάση διαγράμμισις ESL
Βάση διαγράμμισις ESL
Βάση διαγράμμισις ESL
Βάση διαγράμμισις ESL

Βάση διαγράμμισης ESL

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
1.488,00 €
με ΦΠΑ

Νέα βάση διαγράμμισης ESL για όλα τα μηχανήματα airless αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας. Εξελίσσουμε, προσαρμόζουμε, εξειδικευόμαστε στη κάθε σας ανάγκη!  

Περιγραφή

Η βάση ESL κατασκευάζεται και προσαρμόζει σε όλα τα airless της παγκόσμιας αγοράς. Μετατρέπουμε το airless που διαθέτεται ή που θα αγοράσετε από εμάς σε διαγραμματικό μηχάνημα ανάλογα τις απαιτήσεις του έργου σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για το airless μηχάνημα με μπαλαντέζα ή με τη χρήση γεννήτριας για το ηλεκτρικό σας airless ή με μηχάνημα airless βενζίνης ως αυτόνομο διαγραμματικό.Διαθέτει ειδική βάση για το airless μηχάνημα με δοχείο 6, 35, 50 λίτρων ή με λάστιχο αναρρόφησης με ειδική βάση για το δοχείο του χρώματος.

Ειδικά σχεδιασμένη βάση για το πιστόλι airless με πολλές ρυθμίσεις για να πετύχετε τη γραμμή που επιθυμείτε και οδηγό για τη γραμμή.

Εύκολη χρήση για το χειριστή με χερούλια και δυο μανέτες για την ενεργοποίηση του πιστολιού για το ψεκασμό και για την εμπλοκή – απεμπλοκή της μπροστινής ρόδας.

Το ESL βγαίνει σε 2 εκδόσεις με ή χωρίς στοπ για τη μπροστινή ρόδα για να μπλοκάρει σε ευθεία γραμμή.

Στιβαρή μεταλλική κατασκευή και ειδικά προσαρμοσμένη για όλα τα μηχανήματα airless, πολύ εύκολη στη χρήση και τη μεταφορά της.

Το πλεονέκτημα της βάσης ESL είναι ότι δεν δεσμεύεται τα χρήματα σας στην αγορά και μόνο ενός μηχανήματος airless για διαγράμμιση αλλά τη χρησιμοποιείται μόνο όταν χρειάζεστε για την απαραίτητη εφαρμογή και στη συνέχεια αφαιρείτε το airless από τη βάση και το χρησιμοποιείτε πάλι ως μηχάνημα βαφής και τη γεννήτρια για τη χρήση όλων σας των εργαλείων όταν χρειαστεί.

Φωτογραφίες ευχαριστημένων πελατών μας.

Ηλεκτρικό σύστημα με Giotto airless με δοχείο 50 λίτρων για τη διαγράμμιση στο πάρκινγκ στο Φλοίσβος μαρίνα. Βάση για το πιστόλι με πολλές ρυθμίσεις


Παλιό airless Larius 3000 προσαρμοσμένο στη βάση ESL με γεννήτρια για έργο στη Πάτρα
Σε χρήση !!Με τέλειο αποτέλεσμα !!

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Αντικείμενο

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.